Način uporabe: Ta blagi šampon lahko uporabljate vsakodnevno za pranje las, saj zagotavlja negovan izgled in preprečuje poškodovanje las. Lahko se ga uporablja v kombinaciji z oljno emulzijo, kot masko za lase, katero se pusti na laseh čez noč, za željeni sijaj. Šampon se lahko uporablja tudi za vsakodnevno umivanje telesa, saj nežno neguje kožo.

 

Olje žafranike ima antibakterijsko in antiseptično delovanje. Utrjevanje olja v lasišče pomaga pri prekrvavitvi, pri preprečevanju prhljaja ter pri obnavljanju poškodovanih las.

 

Pantenol je vitamin B, ki se nahaja v koži in laseh. Uporabljen v naravni obliki pomaga do normalnega funkcioniranja epitelnega tkiva kože. Pomanjkanje vitamina B privede do depigmentacije in luščenja kože. Pantenol stimulira presnovo v krvi, veže in zadržuje vodo, kar  koži zagotavlja vlažnost in mehkobo. Lasem pa vrača sijaj. Delci prahu, smoga, saj in sebuma v kombinaciji z mrtvimi celicami lasišča tvorijo nečistoče na lasišču, zato zeliščni šampon predstavlja najvažnejši kozmetični produkt za ohranjanje čistoče, negovanje las in lasišča.

NOVO iz kozmetike z zeolitom-šampon za lase in telo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja