Prikaži košarico Atrikel “Šampon za lase in telo” je dodan v košarico.

Revmatski gel

15.00

250ml

SV-3034

Revmatske bolezni spadajo med najstarejše bolezni človeštva. Deformacije sklepov je možno videti tudi na kosteh, ki so stare več stoletij. Ljudski pojem »revma« zajema širok spekter tegob kot so bolečine v mišicah, sklepih in tetivah. Sanovita je  pripravila  izdelek, ki združuje zdravilne rastline, kot so divji kostanj, arnika, mentol in kampor.

Sestavine:

voda, alkohol, ekstrakt divjega kostanja, ekstrakt arnike, kafra, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, mentol, benzyl alkohol, salicilna kislina, sorbinska kislina

Arnika (Arinica montana) je v naravni medicini poznana že več kot 1500 let, kot rastlina, katera se uporablja za zmanjševanje bolečin v mišicah, zmanjševanje vnetnih procesov, lajšanje krčev in modric, ki so posledice športnih poškodb, za lajšanje bolečin v sklepih in zmanjševanje oteklin, ki so nastale kot posledica zloma kosti.

Kamfor je smolasta snov, katere glavna sestavina je eterično olje kamforinega drevesa(Cinnamomum camphora), kateri je po poreklu iz Azije in se uporablja za revmatske bolečine, bolečine v mišicah in nevralgije. Ne sme se uporabljati direktno na odprtih ranah, saj lahko iritira kožo.

Mentol lajša bolečine, ki so nastale, kot posledica vnetja sklepov in tetiv, kot tudi za lajšanje bolečin pri nategu mišice ali pri zvinih.

Kategorija:

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Revmatski gel”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja