Z nošenjem magnetnega nakita sem se rešila mnogih zdravstvenih težav, najbolj pa so me mučile hormonske spremembe in nizek krvni pritisk. Ugotovila sem, da se z magneti počutim mnogo bolje in s tem nadaljevala, odločila pa sem se tudi za kozmetiko Sanovita. Moj obraz je bil prekrit z rdečimi lisami. Imela sem vrsto dermatitisa, ki me je mučil že drugo leto. Preizkusila sem različne kreme, raztopine in emulzije, ki mi jih je predpisal dermatolog, a vse je delovalo le kratek čas. Po dveh tednih uporabe Sanovitine regenerativne kreme je moj obraz postal čist in brez rdečih lis. Naposled ni bilo več pekočega občutka, srbenja in rdečice. Sedaj sem mirna in rada priporočam Sanovitine izdelke vsem, ki imajo težave.
Biljana Pejčić
Po težkem padcu sem dobila poškodbe desnega kolena, kolka, rame, glave in obraza. Z uporabo magnetov je izginila bolečina, na odrgnine pa sem nameščala hladne obloge s Sanovitinim tonikom za čiščenje obraza (hladila sem ga v hladilniku), vtirala sem Detoxamin puder in na koncu nanašala nočno kremo. Po štirih dneh terapije so izginile modrice in otekline, tako da sem lahko celo šla ven iz hiše. Hvala Energetixu, da je plasiral kozmetiko Sanovita, ki predstavlja pravi naravni balzam.
John Doe
Ker sem imel dolgoletne težave z mastnimi lasmi in prhljajem in za to nisem našel rešitve, sem se odločil za naravne izdelke. Kozmetoterapijo so mi sestavili v Sanovitinem svetovalnem centru: predstavljala je namakanje lasišča z magnetno vodo, nato utiranje Detoxamin pudra in oljne emulzije. Glavo sem nato ovil s folijo, da bi se pore na lasišču čimbolj odprle, na koncu pa sem glavo ovil še v toplo brisačo. Tak ovoj sem na glavi pustil 45 minut, nato pa sem lase umil z naravnim šamponom. V manj kot mesecu dni sem uspel zmanjšati prhljaj za 80 %, lasje pa se mi zdaj precej počasneje mastijo. Zelo sem zadovoljen, s tretmajem bom nadaljeval, dokler popolnoma ne rešim težav s prhljajem.
Predrag Orel
Če izdelkov SANOVITE ne bi sama preizkusila, ne bi mogla stopiti pred vas in vam govoriti nečesa, o čemer nisem res prepričana. V učinke SANOVITA kozmecevtike sem se prepričala skozi reševanje trinajstletnega kožnega problema z Acnami Vulgaris, rozaceo in aktiviranim parazitom demodex foliculorumom in demodex brevisom, ki so me pestili od pubertete dalje. Preizkusila sem vse načine konvencionalne medicine, da bi rešila te probleme, vzporedno z učenjem in dozorevanjem v poklicu pa sem se vrtela v začaranem krogu, dokler se nisem popolnoma odločila za naraven pristop k zdravljenju, z zavestjo, da bo ta trajal dlje, a da bo dal trajne rešitve. Vse to se je potrdilo samo po osmih mesecih zdravljenja z magnetoterapijo, DETOXAMIN kapsulami in kompletom izdelkov ENERGETIX-SANOVITA: mlekom, tonikom, Detoxamin pudrom in regenerativno kremo. Novi brisi so pokazali, da so paraziti v koži v normalnem številu, s katerim vsi živimo, boleča vnetja so se vidno umirila, sreče zaradi tega pa vam ne morem opisati, lahko vam le zaželim, da jo sami doživite.
Zorana Aleksić, dipl. kozmetolog-estetik,
strokovna sodelavka Energetixa
Genetsko gledano, je moja koža čista in zategnjena. Motili so me glivični madeži na vratu, ki pozimi niso bili tako izraziti, poleti pa so zelo potemneli in se širili od vratu k ramam in prsim. Izgledali so kot dvojna koža, ki se globlje lušči. Kupila sem Sanovitino kremo proti gubam, Pro-Youth Nutriance, in jo pričela uporabljati, a lahko rečem, da ne prav redno. To, da madeži niso bili več tako očitni, nasprotno, postajali so vse bolj bledi, je pravzaprav opazila sodelavka, ki je po poklicu kozmetičarka. Potem ko me je nekaj časa opazovala, me je vprašala, kaj sem uporabljala, da so madeži tako zbledeli, in šele tedaj sem ugotovila, da je temu res tako. Madežev še danes ni in nimam razloga, da bi dvomila v učinek teh izdelkov.
Slađana Zadravković
Po poklicu sem dipl. ing. kmetijstva in delovni čas preživim na prostem, s tem pa kožo izpostavljam raznim zunanjim vplivom. Na različne načine in z različnimi kozmetičnimi izdelki sem poskušala zaščititi svojo kožo. Rezultat je bil vedno enak: koža, ki se hitro zasiti preparata in je še naprej suha ter boleče zategnjena. Po določeni kozmetoterapiji uporabljam Energetix Sanovitino mleko za čiščenje, tonik za čiščenje in toniziranje, serum proti gubam, kremo proti gubam in nočno kremo. Po šestih tednih uporabe moja koža ni več zategnjena in na dotik ni več hrapava. Je elastična in hidrirana. Ta izkušnja je zame dragocena, saj sem se prepričala, da moja koža lahko izgleda lepo in zdravo ter negovano ves dan.
Bojana Šaponjič